Юлія Зорій про життя з міністром і відмову від чайлд-фрі: «Ми хочемо і будемо мати дітей»

Юлія Зорій
Інформації про особисте життя Юлії Зорій не так багато. Ведуча “Ранку у великому місті” наважилася на відверте інтерв’ю для YouTube, у якому розповіла про важку втрату, аб’юзивні стосунки у минулому, втечу до Києва та майбутнє поповнення у своїй сім’ї.

Зірка ICTV Юлія Зорій зізналася, що її відлякує все нове, і був період, коли вона задумувалася, чи не залишитись чайлд-фрі. Проте зрозуміла, що у неї точно будуть діти. 

“Але я ніколи не буду готова до того, аби сказати собі “все, зараз буду вагітніти. Просто воно станеться, я прийму це як факт і скажу: Боженько, дякую. Поїхали далі. Більше того, я впевнена, що коли народжу дитину, то зрозумію: а як я раніше жила? Можна ж і працювати, і добре виглядати, і ще й дитину мати. Я просто себе прекрасно знаю”, - каже Зорій. 

Читайте також

У чоловіка ведучої ICTV, 55-річного міністра оборони України Олексія Резнікова, вже є двоє дітей і двоє внуків. Однак, за словами 35-річної Юлії Зорій, він зрозумів, що хоче мати спільних дітей з нею.

“Для мене було найголовнішим почути це від нього. Саме не тому, що мені треба як мамі реалізуватися, а тому що він теж хоче мати дітей. Як класно, що ми до цього дійшли”, - розповіла Зорій на YouTube-каналі DOROTYE. 

 

Роман Полянський та Аліна Гросу
Попередній матеріал

Роман Полянський прокоментував чутку про те, що розлучився з дружиною через Аліну Гросу

Наступний матеріал

Новини партнерів